Categories
Tysklands beste innbytterscorer, Phil Kruger
25 Jun

Tysklands beste innbytterscorer, Phil Kruger

I klubben er han en supersenter iført den gule og sorte Borussia Dortmund Fotballdrakter, og på landslaget er han et vendemålsvåpen iført den Landslagsdrakt  Tyskland EM 2024 Fotball. Han er Nicholas Phil Krueger. Phil Kruger scoret mål for Dortmund i både Champions League-kvartfinalen mot Atletico Madrid og semifinalen mot PSG denne sesongen. Han er Dortmunds ubestridte toppscorer.

Europacupen 2024 i Tyskland er i full gang. Som vertsnasjon tiltrekker det tyske landslaget mye oppmerksomhet i hver kamp de spiller. I den første åpningskampen beseiret det tyske landslaget Skottland 5-1 med stor fart, noe som fikk fansen til å føle betydningen det tyske landslaget tillegger denne europacupen i Tyskland og troen på å vinne hver kamp. Phil Krueger scoret et mål for laget i den første åpningen som innbytter. I gruppespillets tredje kamp kom han nok en gang inn som innbytter og scoret en presis heading på den siste pausetiden for å hjelpe det tyske landslaget uavgjort 1-1 mot Sveits. Til slutt rangerte det tyske landslaget først i gruppen med en utmerket rekord på 2 seire og 1 uavgjort og avanserte til en av de 16 beste i Europacupen.

Denne Tysklands supersenter har kun spilt 19 kamper i karrieren med det tyske landslaget, men Phil Kruger har scoret 13 mål for det tyske landslaget. Selv om han har dukket opp som innbytter mange ganger, har Phil Krueger brukt ferdighetene sine til å bevise gang på gang at det å komme fra benken også kan spille en stor rolle. Jeg er et uunnværlig supersenter for det tyske landslaget.