Categories
Mbappe, henter styrke fra fiasko og oppnår en strålende fremtid
03 Nov

Mbappe, henter styrke fra fiasko og oppnår en strålende fremtid


Nylig deltok Paris Saint-Germain-spissen Kylian Mbappe i et veldedighetsarrangement av OneSight Foundation og samhandlet tett med de unge fansen på scenen. Under arrangementet spurte en ung fan Mbappe om å score et hattrick i verdensmesterskapet, men ikke vinne Ballon d'Or. Mbappe svarte rolig: "Ja, jeg håper å vinne Ballon d'Or, men faktum er at selv med hat-tricket klarte vi til slutt ikke å vinne. I livet finner vi at noen ganger må vi lære ting gjennom vanskelige ganger."


Mbappe fortsatte: "Som en utmerket fotballspiller må vi lære å akseptere fiasko. Mislykkethet er ikke forferdelig, det viktigste er å lære erfaring og lærdom fra fiasko, og deretter fortsette å jobbe hardt. Vi må holde hodet høyt og holde If vi går i riktig retning, suksess vil til slutt vinke til oss." Hans ord avslørte hans utholdenhet i å møte vanskeligheter og hans ønske om å lykkes. På arrangementet snakket Mbappe om følelsene hans av å snakke med unge fans. Den franske kapteinen sa: Når du ser på de barna som ser på deg med beundrende, skinnende øyne, vil du fortelle deg selv at du skylder disse fansen har mye å tilby, så ikke svik dem. Det er mitt ansvar å sørge for at de ikke svikter dem så mye som mulig. «Han håper at han kan bli et forbilde for disse barna, inspirere dem til å forfølge drømmene sine, og være i stand til å bruke den hellige Rabatt fotballdrakter og galoppere på fotballkampen i fremtiden.


Mbappes ord avslører en følelse av misjon. Han håper å leve opp til forventningene til fansen, enn si Rabatt Paris Saint-Germain Barn Langermet Draktsett. Han bruker sine faktiske handlinger til å tolke ansvaret og ansvaret til en toppspiller. Bak suksessen hans ligger hans utrettelige innsats og kjærlighet til fotball. Han brukte historien sin til å fortelle verden at uansett hvor mange vanskeligheter han møter, så lenge han holder ut, vil han være i stand til å skape sin egen strålende fremtid. Mbappes historie er ikke bare veksthistorien til en spiller, men også en inspirerende og inspirerende historie. Han brukte sine faktiske handlinger til å fortelle oss at uansett når og hvor, så lenge vi har drømmer og utholdenhet, kan vi overvinne vanskeligheter og omfavne en strålende fremtid. Måtte Mbappés utholdenhet og harde arbeid bli et sterkt lys i hjertene til utallige unge mennesker og lede dem til veien til suksess.