Categories
Five Shields Legion VS Gallic Rooster, hvem vil skinne i topp 4 i Europacupen?
02 Jul

Five Shields Legion VS Gallic Rooster, hvem vil skinne i topp 4 i Europacupen?


En god fotballspiller kan påvirke mange fans. Akkurat som superfotballstjernen Cristiano Ronaldo har hans tjue år lange fotballkarriere gitt ham mange fans. Rabatt fotballdrakter nr. 7 er symbolet på Ronaldo. Enten det er nr. 7 Landslagsdrakt Portugal EM 2024 Fotball eller nr. 7 trøye fra andre klubber, så lenge det er den samme nr. 7 trøyen til Ronaldo, vil fansen kjøpe den etter hverandre for å uttrykke sin støtte og kjærlighet til Ronaldo .


Cristiano Ronaldo har fått mange fans til å forelske seg i fotballsporten. Blant dagens fotballspillere er mange spillere fortsatt fans av Ronaldo. Den mest kjente fanen er Mbappe, den nåværende hovedspilleren til det franske landslaget. Mbappe har vært glad i Ronaldo siden barndommen. Det er mange plakater av Ronaldo og bilder av spillet i Mbappes hjem. Det er også et bilde av Ronaldo og lille Mbappe. Mbappes drøm har endelig gått i oppfyllelse. Han har blitt en fremragende fotballspiller og en høyprofilert fotballsuperstjerne. Etter at den franske Ligue 1-sesongen er over, har Mbappe og Real Madrid offisielt annonsert at han vil slutte seg til La Liga-laget Real Madrid, som han har elsket siden barndommen, i den nye sesongen. Han vil bruke denne hvite Real Madrid-trøya.


Før starten av den nye sesongen ledet Mbappe, ikledd den Landslagsdrakt Frankrike EM 2024 Fotball, det franske landslaget til 2024-europacupen i Tyskland. Da Frankrike slo Belgia 1-0, slo Portugal Slovenia 3-0 på straffe. Dette betyr at i topp fire-kampen vil Frankrike ledet av Mbappe møte det portugisiske landslaget ledet av Ronaldo. Før dette hadde Mbappe møtt sitt idol Cristiano Ronaldo 4 ganger i kamper, og rekorden til Ronaldo var 3 seire og uavgjort. I kvartfinalen i denne europacupen skal Mbappe nok en gang møte sitt idol Cristiano Ronaldo på slagmarken i europacupen for femte gang. Den røde og grønne Five Shields Legion og den marineblå Gallic Rooster, hvem vil skinne blant de fire beste i Europacupen?