Categories
Etter 20 år gikk Oranje nok en gang videre til semifinalen i Europacupen
09 Jul

Etter 20 år gikk Oranje nok en gang videre til semifinalen i Europacupen


Med en heading fra veteranen Stefan de Vrij, som har på seg den Landslagsdrakt Nederland EM 2024 Fotball, og Gakpos selvmål fra den tyrkiske spilleren Mildir i siste liten. Det nederlandske landslaget snudde til slutt det tyrkiske landslaget 2-1. Dette Oranje-laget har igjen nådd semifinalen i Europacupen etter 20 år. I det øyeblikket sluttsignalet gikk, klemte hver nederlandsk landslagsspiller begeistret lagkameratene og kysset den oransje Rabatt fotballdrakter på kroppen hans.


Europa fungerer som sentrum for verdens toppfotball. Å kunne delta i Europacupen er et øyeblikk for hvert europeisk landslag å vise sin fotballstyrke og arv. 24 utmerkede europeiske fotballag må gjennom gruppekamper og utslagsrunder for endelig å vinne det hellige europacupmesterskapet. Dette oransje-laget fikk også en gang denne oransje nederlandske landslagstrøya til å skinne i glansen av europacupmesterskapet på slagmarken i europacupen i 1988. I det øyeblikket man vant mesterskapet, var hele Nederland fylt med hav av oransje. Hver nederlandsk person føler seg ekstremt stolt og stolt.


Tyskland, som grenser til Nederland, er vertskap for EM i 2024. Dette gjorde også mange nederlandske fans ekstremt begeistret. De kjøpte nederlandske landslagsdrakter etter hverandre og kom til Tyskland for å heie frem det nederlandske landslaget. På banen, i Tysklands gater, smeltet det hele til et hav av oransje.