Categories
En toveis reise mellom nederlandske fans og det nederlandske landslaget
18 Jun

En toveis reise mellom nederlandske fans og det nederlandske landslaget


1988 var det største året for det nederlandske landslaget Under ledelse av de nederlandske "Three Musketeers" Gullit, Van Basten og Rijkaard vant det nederlandske landslaget europacupen det året. Det året ville hver nederlandsk fan kjøpe en Landslagsdrakt Nederland EM 2024 Fotball for å feire det store øyeblikket med å vinne europacupen.


Tiden flyr og vi kommer til den store åpningen av Europacupen 2024 i Tyskland. Denne europacupfesten tente nok en gang fans fra hele verden Entusiastiske fans kjøpte Rabatt fotballdrakter for å heie frem favorittlandslagene. Nederlandske fans som har store forhåpninger til det nederlandske landslaget kom til og med til gatene i tyske byer for entusiastiske spaserturer og parader. Mer enn 40 000 nederlendere deltok i den 50. Fan Walk. De holdt en festparade på vei til stadion. Oransje er fargen på den nederlandske landslagstrøya, og av denne grunn er det et hav av oransje overalt på gatene i Tyskland.


Det nederlandske landslaget levde også opp til forventningene til fansen. De snudde skuddet etter å ha sluppet inn et mål etter hverandre, og hjalp Oranje til å snu Polen og vinne den første europacupen. Det er verdt å nevne at Oranje brøt den 24-årige europacupforbannelsen om "å slippe inn ballen først vil uunngåelig føre til nederlag". Kan Oranje, som fikk en god start i den første kampen, fortsette å gå fremover?