Categories
Bellingham, morderkongen under den hvite trøya
23 Apr

Bellingham, morderkongen under den hvite trøya


I kvartfinalen i Champions League gikk Real Madrid-krigerne iført hvite Rabatt fotballdrakter frem og vant seieren, beseiret forrige sesongs Champions League-mester Manchester City og gikk videre til semifinalen. Som Real Madrids hovedspiller har Bellingham imidlertid marsjert modig fremover i La Liga, men har vært ukjent i den siste Champions League-fasen. Fansen stilte spørsmål ved Bellinghams ordinære prestasjon i Champions League-fasen, og tenkte at han ikke er verdig dette. Rabatt Real Madrid Barn Langermet Draktsett.


Etter Champions League-kvartfinalen startet imidlertid La Liga igjen, og Real Madrid innledet «El Clasico» mot Barcelona. I en heftig kamp, da stillingen var spent, gikk Bellingham, iført trøye nr. 5, frem igjen og scoret et vinnermål for å hjelpe Real Madrid med å slå Barcelona 3-2, og ble seiershelten igjen. Dette er ikke første gang Bellingham snur utviklingen i en «El Clasico». I den siste konkurransen var det også drapsskuddet hans som hjalp Real Madrid med å beseire Barcelona. Han beviste seg med styrke og besluttsomhet, og beviste at han fortjener å bruke Real Madrid-trøya og bli medlem av laget.


Under den hvite skjorten vant Bellingham nok en gang respekten og applausen fra fansen med sin enestående prestasjon og viktige mål. Prestasjonen hans tillot folk å se hans styrke og potensial, og fikk også folk til å se frem til at han fortsetter å bringe mer ære og seier til Real Madrid i fremtiden.